Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Съчетаване на несъчетаемото в банята

Съчетаване на несъчетаемото в банята

By Bestfurniture On July 20th, 2009

баня
Първото, което трябва да направим при определяне на интериора на банята е да определим цветовете в нея. При избора трябва да разчитате изцяло на собствения вкус, но има и някои тънкости, които трябва да спазите.
Желателно е цветът на банята да изглежда хармонично спрямо цвета на дома ви като цяло. Специалистите дават различни съвети относно цвета на банята. Някои съветват да бъдат пастелени тонове – бежов, светло син или розов.
В този случай е добре и цялото оформление на интериора на банята да се подчинява на винаги актуалната класика. Тънки линии, изящни позлатени детайли – всичко това създава една наистина царска атмосфера.
Но ако класиката е банална за вас и искате да направите банята си по-интересна и неповторима, то нека тя да е ярка, като бразилски карнавал.
При това не трябва да се боите да импровизирате, изберете за стените различни цветове, използвайте различни съчетания на материалите. Имате пълна свобода да разгърнете въображението си.
обзавеждане за баня
Изберете за основа на интериора еклектика – съчетаване на несъчетаемото.
Не се ограничавайте в избора си, дайте на банята облика, който отговаря на вашите желания и се насладете на пълна релаксация в нея.
Тук ще намерите идеи за перфектното обзавеждане на вашата баня.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели