Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Стилна спалня с модерен дизайн

Стилна спалня с модерен дизайн

By Bestfurniture On March 19th, 2009

Елегантна спалня

Елегантна спалня


Този тип легла, наричани платформени, имат елегантен съвременен вид. Да се наричат просто легла не е достатъчно, защото те са цяла система, която обзавежда спалнята по оригинален и индивидуален начин.
Идеята за леглото тип платформа идва от японската култура и леглата “Татами”- представляващи нисък дървен плот, върху който се поставя много тънък матрак. Тe всъщност осигуряват изключително здравословен начин на спане.
Модерният вариант на леглото “Татами” в лицето на D003 от Мебели Италия има няколко допълнително осъвершенствани елемента. На първо място това е разширена рамка, която може да се използва като допълнително място, където да се поставят принадлежности, за които нощното шкафче е неподходящо. Изчистените елегантни линии от конструкцията на рамката за подплатени с тапицерия от естествена италианска кожа в секси червен цвят. Горната преграда, отделяща леглото от стената, която е типична за класическите европейски легла е въплътена в конструкцията на платформата, за да може да придаде луксозен стил на фината мебел. В допълнение на ефектното легло се предлагат и две нощни шкафчета, отново издържани в минималистичен дизайн.
Необичайното при леглата, тип платформа най-вече е фактът, че за опора на матрака не служи дървената подматрачна рамка, а самата конструкция на леглото. Тази технология на закрепяне дава възможност на мебелните дизайнери да експериметнират до безкрай с формата на леглатa.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели