Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Разтегателни ъглови дивани

Разтегателни ъглови дивани

By Bestfurniture On June 1st, 2009

Кожен ъглов диван

Кожен ъглов диван


В условията на съвременните тесни жилища, изборът на мека мебел е нелесна задача. Все по-често се наблюдава тенденцията към изоставяне на комплектите от дивани и фотьойли и насочване към модерната ъглова мека мебел. Освен че заема по- малко пространство отколкото комплектите мека мебел, настаняващи същият брой хора, ъгловият диван има и редица други предимства.
Обикновено, съобразно нуждите на по-голяма част от потребителите, ъгловите дивани се изработват така, че едната част от тях да изпълнява и функциите на кушетка- за отпочиване и излежаване през деня. Тази част – лежанката може да се използва както за сядане на няколко човека, когато са събрани да изпият следобедното си кафе, така и за излежаване пред телевизора, когато сте уморени късно вечер.
Разтегателен ъглов диван

Разтегателен ъглов диван


Мебели Италия предлага един още по-функционален вид ъглови дивани- с широко място за складиране под лежанката и разтегателен механизъм за спане под двойният диван. Много често, потребителите не се осмеляват да изоствят остарелите големи тройни дивани точно заради това тяхно предимство- че се разтягат и се превръщат в удобно легло. Диванът 7155-vp има и тази практична функция. В допълнение към това изключително удобство е и допълнителната табуретка, чийто капак също може да се повдига и под него да се държат вестници и списания например.
Ако все още се колебаете какъв вид мека мебел да изберете за хола си, ние улесняваме вашият избор с това комфортно и едновременно естетично предложение на разумна цена.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели