Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Почистване на Кухня

Почистване на Кухня

By Bestfurniture On February 25th, 2010

Тази статия е направена да се даде информация,с което да научите повече за Кухня ASTRA, така че можете да я поддържате в добра форма, дори и след години на покупката. Това е така, защото най-голямо внимание се отделя на функционалноста и производителноста, за безопасното използване на кухнята и външната среда.
структура
Почистване на структури с меламин, използвайте влажна кърпа. При по-трудните петна, можете да използвате топла вода, неутрален почистващ препарат или вода и алкохол, а след това забършете със суха кърпа. Да не се почиства с почистващ препарат-базирани киселина (солна киселина, лимонена киселина). За почистване на страни лакирани или боядисани използвайте само влажна кърпа. Дъното на мивката и колоната на хладилника е покрита с лист от алуминий, за защита срещу евентуалното проникване на вода.Препоръчва се да изсъхне от влагата и да се провери дали няма пробиви от тръбите на мивката
полимери
Тази материали се противопоставят на водата много добре и се почистват много лесно. За почистване свободно може да използвате неутрални течни перилни препарати.
Не използвайте разтворители (ацетон, трихлороетилен), детергенти базирани алкални (сода каустик, амоняк), абразивни почистващи средства, прах или паста.
алуминиеви профили и компоненти:
За почистване на рамките на кухнята можете да използвате алкохол базирани перилни препарати, вода или неутрален почистващ препарат. Не използвайте почистващ препарат-базирани киселина (солна киселина, лимонена киселина), тъй като петно на повърхността. Не използвайте абразивни почистващи средства (прах или паста), за абразивни материали (люспи), тъй като линиите на профила.
стъкло
Стъклото може да се монтира на рамката на различни материали: дърво, алуминий, ламиниран паркет и др .. За почистване се използва вода или специфични продукти на пазара. Когато приключите, изсъхне напълно, за да се предотврати вода инфилтрат в рамката. Не използвайте разтворители, перилни препарати основна киселина (солна киселина, лимонена киселина), алкална основа почистващи средства (амоняк, сода каустик), перилни препарати и абразивни материали (пасти, прахове, люспи).
дръжки и копчета

* Неръждаема: Чисто с мек перилен препарат и без абразивни и сухо. Не използвайте измиване тампони или абразивни материали, киселина, съдържащи хлор.
* Метални месинг завърши: Чисто използват оцет, сол (натриев хлорид), царевично брашно, сода или специалност. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Хром или никел покритие: Използвайте вода и неутрални почистващи препарати. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Алуминиеви: Чисто с вода и неутрални почистващи препарати. Не използвайте измиване тампони или прахове.
* Дървен материал: Чисто с влажна кърпа и изсъхне напълно.
* Керамика: Използване на общи домакински почистващи средства, както добре.
* Метакрилат: PI могат да използват обща почистващи домакинство.

Мивки и уреди
За правилното използване и правилното поддържане, внимателно следвайте инструкциите, предоставени от производителя в книжката, придружаващи уреда.
Редовна поддръжка гарантира дълъг живот, малки вниманието на всеки ден осигурява добра работа в продължение на години и години.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели