Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Поредната спалня с изключителен дизайн

Поредната спалня с изключителен дизайн

By Bestfurniture On June 24th, 2009

Спалня с формата на гондола

Спалня с формата на гондола


Легла с формата на древноегипетска гондола са се произвеждали още преди много векове. Най-изкусните артисти на Италия се заели с трудната задача да пресъздадат за първи път видяните в древен Египет гондоли в конструкцията на мебели. В същото време и самите плавателни съдове се наложили като най-често използваните в Италия.

Античните модели на легла с формата на лодка се изработвали от масивно дърво с богата, сложна украса от ръчно издялани форми. Но в днешни дни този дизайн се изкачва на едно съвсем ново ниво. Тежката конструкция на моделите от миналото сега е заместена от едва загатващи за идеята на формата изчистени линии.

Елегантно легло

Елегантно легло

Мебели Италия предлага едно съвременно изпълнение на леглото-гондола, с което и вие можете да се почувствате като истински кралски особи. Дизайнът се отличава с елегантно извита форма и конструкция покрита с естествена италианска кожа.

Легло

Легло

Възползвайте се от възможостта да обзаведете интериора си по необичаен и отличителен начин. Пресъздаването на старинен египетски дизайн в интериора неибежно изисква и едно подобно легло, което е достатъчно стилно и величествено, за да може дори и истински фараон да спи в него.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели