Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Подновена колекция Artē Decò

Подновена колекция Artē Decò

By Bestfurniture On July 2nd, 2009

аксесоари за баня

аксесоари за баня


Това е едно предизвикателство, което отправя италианската компания към традиционните разбирания за обзавеждане. Концепцията, заложена в тази серия е за постигане на луксозна ексклузивност на интериора на банята. “Скъпоценните” материали и аксесоари с уникални акценти обогатяват плавните и романтични линии на мебелите и аксесоарите за баня.
мебели за баня

мебели за баня

Artē Decò колекцията е съвременна луксозна колекция с нотки на класическа елегантност, отличаваща се със синхронизиращи си цветове и прецизен дизайнерски почерк, балансирано съчетание между класически ретро стил и ултра модренизъм.
Злато и сребро с бляскава повърхност добавят последните щрихи към комфортните аксесоари за баня, постигайки топла атмосфера в банята. Съвременната еволюция и креативност на мебелните дизайнери дават на банята нова концепция за съществуването й обогатявайки стила й и изучавайки нейните функции. Това е намерило резултат в един по-удобно обзаведен дом.

баня

баня

Arte Bagno Veneta се стреми да отговори на модните тенденции с иновативен интериор, предлагайки високо естетични решения.
Компанията е основана през 1976 година и се е разраствала основавайки производството си на високотехнологичните достижения, но въпреки това тя все още отдава дължимото на творческите възможности, индивидуалните умения и ръчната изработка, в съответствие с традиционните схващания.
Компанията работи в Италия и доставя продуктите си на международните си клиенти и дистрибутори в цял свят.
Сега всеки има възможност да реализира мечтите си за луксозен интериор, защото с мебелите за баня на Arte Bagno Veneta можете да се сдобиете чрез Мебели Италия.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели