Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Офис бюро по дизайн на Пининфарина

Офис бюро по дизайн на Пининфарина

By Bestfurniture On September 10th, 2009

офис бюро

офис бюро


Произведено в Италия и проектирано от световно известният дизайнер на Ферари, Паоло Пининфарина, бюрото Luna представя новото поколение офис продукти, посветени на мощност, енергия и динамичност.
Резултат на стилната работа на дизайнера, позоваван на оригиналната интерпретация на дизайн, който определя нова концепция на възприятие, форма и функция, Luna е не само мебел, тя е израз на новаторски естетически език.
дизайн на Пининфарина

дизайн на Пининфарина


Италианският стил е синоним на висока естетическа стойност, и абсолютно върхови постижения в стандартите за качество по целия свят. Произведено в Италия, означава не само с опит в областта на техниките и приложните изкуства, но също и израз на една неповторима смесица от историческо и културно минало, и естетическа и творческа чувственост.
Монолитната асиметрична структурна арка от алуминии подчертава елегантността на повърхостта от закалени стъкла, които създават оригинални леки и прозрачни ефекти.
Luna е офис бюрото на модерния, авангарден офис. Бюрата обикновенно са малко скучни, освен ако не се вложи малко въображение в стила.
авангардно офис бюро

авангардно офис бюро


Това е една динамична мебел, внасяща активна енергия, която със сигурност ще подобри производителността.
Още интересни и неповторими офис бюра можете да намерите тук.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели