Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Нощното шкафче

Нощното шкафче

By Bestfurniture On June 19th, 2009

Нощно шкафче

Нощно шкафче


Нощните шкафчета са освен симпатичен, декоративен елемент от обзавеждането и практична мебел, която служи за съхранение на всякакви неща, които трябва да са наблизо и под ръка.

Дизайнерите на съвременни мебели създават все по – причудливи и необичайни форми. Нощните шкафчета също търпят коренни промени и днес могат да се намерят всякакви модели с уникален външен вид.

Конструкцията на тези малки, но толкова необходими мебели е направена така, че да отговаря на всичките ви нужди, едновременно с което да придава на интериора на спалнята модерен вид.

Мебелите в спалнята

Мебелите в спалнята


Сред десетките видове нощни шкафчета, които можете да избирате от Мебели Италия можете да намерите голямо разнообразие от модели и изработка от различни материали, за да изберете най- подходящите за вашите нужди и вашия интериор.

Нощно шкафче, наподобяващо пухкава кожена табуретка с елегантно оформен стъклен плот или пък модели, изработени от ламинирано дърво и кожа, предлагащи различен брой чекмеджета; семпли шкафчета с отворени рафтове и строга, геометрична форма. С отворени рафтове или модели с вратички; с масивни метални дръжки за чекмеджетата или без всякакви подобни допълнения; гладки и бляскави повърхности или пък без плот – при нас можете да намерите всичко това.

Практични малки мебели

Практични малки мебели


Необикновен стил, функционалност и голям капацитет за складиране на вещи и принадлежности – това можете да си осигурите с избора на нощно шкафче от Мебели Италия.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели