Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Нощните лампи

Нощните лампи

By Bestfurniture On June 22nd, 2009

Нощна лампа

Нощна лампа


Светлината от нощната лампа не само е една необходимост, а и възможност за декорация. С нея можете да акцентирате на специални места от интериора и да постигнете неповторима атмосфера. Светлината обикновено трябва да е много добре съобразена с големината на помещението, което осветява, както и с цветовете, в които е реализиран интериора.
По правило светлината в спалнята не бива да е силна и остра, за да не дразни очите. Обикновено тя е нужна за книгата, която ще прочетете преди лягане, затова трябва да е нежна и дори приспивна.
Осветлението в спалнята

Осветлението в спалнята


Типът лампа, който ще поставите на нощното си шкафче е декоративен елемент, който трябва да се съчетае със самия модел на нощното шкафче и цялостната визия на спалнята – с дизайна на леглото и вида на завивките върху него.
Също така нощната лампа трябва да е в унисон с останалото осветление в спалнята. Обикновено свелината на нощната лампа е мека и слаба, ненатрапчива – просто нежно допълнение към основното осветление.
Осветителни тела

Осветителни тела


Като част от декорацията на стаята нощната лапма трябва да се избере в зависимост от другите декоративни елементи като укращенията, поставени по шкафовете, завесите на прозорците, килимите и други.
Мебели Италия разполага с богат каталог от различни нощни лампи. Те са подходящо съчетани с вида на нощното шкафче и някои от тях се предлагат в комплект с мебелите за обзавеждане на спалнята.
При нас можете да намерите различни лампи в разнообразни стилове, които да се впишат в избраната от вас тема за интериора. Ако искате да съчетаете видовете осветителни тела в дома си, можете да се възползвате от нашите предложения за цялостно осветително оборудване. Комплектите от лампи включват голямо разнообразие от полилеи и други по-семпли видове централно осветление и разбира се нощни лампи.
Лампа в спалнята

Лампа в спалнята


За тези от вас, които харесват не толкова широко разпространените настолни лампи върху високи основи, Мебели Италия може да предложи и такъв тип осветление.
Можете да придадете уникална и индивидуална атмосфера на дома си избирайки между десетките материали, цветове и форми на нощните лампи, с които можете да декорирате не само в спалнята, а и хола, кабинета и антрето си.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели