Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Неокласически осъвременен стил

Неокласически осъвременен стил

By Bestfurniture On July 4th, 2009

диван

диван


Дизайнът на мебели се развива постоянно и варира от прост до изящен в зависимост от предназначението им. В днешно време се радваме на най-различни изкусно сътворени мебели, които придават стил и неповторимост на много домове.
При дизайна на мебели се набляга главно върху елегантността и изящността на изработката, както и на неповторимостта на всеки отделен елемент.
Поредното невероятно предложение на Мебели Италия е с точно такъв дизайн – модерен диван с остри ръбове. Това е мека мебел, дизайнерски проектирана с остри ъгли, но без никаква острота на формите. Определено е мебел с въздействащо присъствие.
Така изглеждащите остри ръбове са напълно омекотени и това е нормално за категорията на тази мебел, а именно мека мебел.
Тази съвременна мека мебел наистина е сътворена така, че да гали всички човешки сетива. Toва е диван, притежаващ красиви, изящно извити форми и едновременно остри и строги линии.
Мебели Италия дава възможност на своите клиенти да се насладят на удобството и внушителния дизайн, които дава тази изключителна мебел. Направен изцяло от естествена италианска кожа, с голямо разнообразие от цветове по избор, този диван е мебел, която вдъхновява с присъствието си.
Изкусителният вид, прецизиран от всеки ъгъл, от който се погледне, прави този невероятен диван наистина неповторим.
Голямо разнообразие от модели и стилове, можете да намерите тук.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели