Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Нашата кухня

Нашата кухня

By Bestfurniture On March 1st, 2010

Съвременният ритъм на живот определя стила модерният дом. Кухнята играе особена роля. Това е област, която съчетава много различни функции, основната от които, разбира се, за готвене. В допълнение, мястото където е закуската, обяда, вечерята на семейството, често предназначение на кухнята е за празници и вечери. Също така, като офис площ с лаптоп на масата в кухнята не е нещо необичайно.
Това многообразие от функции ни позволява да се разгледа в кухнята.
Клиентът иска кухнята да е вид остров на семеен уют, да създава благоприятни условия за работа и отдих. Също така, много клиенти искат да изразят в кухнята свои вкусове, фантазии, свой собствен стил.
Модерна кухня? На първо място, това е работно място – набор от мебели с мивка, газ (или електрически) печка , хладилник, микровълнова печка и други електрически уреди за улесняване на домакинската работа. Често печката и фурната,са вградени в кухненското обзавеждане, тя изглежда много естетически, техника, тъй като са “подходящи” в кухнята модули. Освен това, твърдите плотове с версия на кухненски мебели изглеждат много естетически, които са така да се каже, свързващо звено на всички модули на кухнята. Често в обзавеждането на кухнята влиза и пералнята, която чисто биологично се вписва в кухненската декорация. Също така в кухнята обикновено има място група комплект трапезария (маса и столове), бар, на работното място.
Кухнята не трябва да се състои от непременно красиви мебели и оборудване, Трябва е стилна и ергономична,с модерен, и удобен дизайн. Той трябва да бъде внимателно разгледан и планиран.Изграждането на модерната кухня е доста трудно от гледна точка на дизайн и в същото време е доста скъпа и дългосрочна инвестиция. Като правило, всички модерни кухненски салони предлагат услуги “проектант дизайнер”, който заедно с клиента избира най-добрата кухня индивидуален проект.
Има линейно разположение на кухнята, когато всички модули на кухненските мебели поставят по една (най-малко две стени), правоъгълната версия с една или два ъглови елементи, така наречената кухня-остров, който в средата на кухнята има мивка, фурна, готварска печка, бюро в един модул (обикновено правоъгълник), и по стените е възможно да поставят други кухненски съдове .
Съвременната кухня е преди всичко, безупречен вкус, необичаен дизайн, елегантност, отлична изработка. Голям избор на модели, от класически до съвременни, от страна на музика и хай-тек, в съчетание с разнообразие от възможности за материали и покрития: от естествен дървен материал и фурнир с ламинат, лак, метал, стъкло ще позволи на клиента да избере кухнята на своите мечти. Много производители на кухни предлагат над 1000 нюанса на цветовете за фасадата или лицето на кухнята. Използването на съвременни технически решения и интересни разработки на дизайнерите, позволяват ефективно използване на пространството в кухните.Кухненските мебели са изработени от екологично чисти MDF и дърво.Ламиниранато покритие елиминира проникването на влага, и съответно деформация. Хром-покритие на метални части могат да спасят естетическото качество в дългосрочен план.
Обичайно магазините за мебели, предлагат както да закупите кухня, така и маси и столове, както в комплект така и поотделно. Продавачът или дизайнерът, който работи в магазина ще ви помогне да изберете комплект маса за хранене със столове в един стил с кухнята.Производителите предлагат широка гама от маси и столове в много форми и размери, изработени от дърво, стъкло и метал. Много изгодно и интересно да изглеждат стъклените мебели, като интериора изглежда лек и безтегловен, увеличава се и визуалното пространство.Можете да изберете голям набор – от голяма и удобна маса и столове, предназначени за големи семейства или малки трапезарии за малка кухня. За съвременния човек, модерната кухня е начин на живот, стил на изразяване на себе си , и нещата от работата и свободното време. Надяваме се, че самостоятелно или от професионални дизайнери ще намерите това, което желаете за вас.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели