Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Най-скъпите офис кресла

Най-скъпите офис кресла

By Bestfurniture On April 13th, 2009

Колко време прекарвате в офис стола си? За някои работохолици, удобството на офис стола им е важно колкото това на леглото. Всеки, който работи в офис прекарва повече от половината си ден седнал върху един или друг стол. Ако това е типично и за вас и по някаква причина сте милионери, тогава най-скъпия офис стол на света сигурно е за вас.

Най-скъпият офис стол

Най-скъпият офис стол


Стол струващ $ 1,5 милиона е създаден от италианска фирма за дизайн на луксозни автомобили като Ферари и Кадилак. Aresline Xten може би е най-комфортния офис стол на света, поне така се очаква да бъде. Уникалната система за регулиране на позициите на стола позволяват на този, който го използва да седи в най-комфортната си поза, докато удобният пълнеж на седалката заеме формата на тялото му. Той се предлага само на пазара в Обединените Арабски Емирства, където в Дубай са изложени едни от най-луксозните.
Позлатен офис стол

Позлатен офис стол


Цената на втория най-скъп офис стол в света е само $65 000. Вместо с високотехнологични функции и редки материали, този стол се отличава само с много добър дизайн. Е, разбира се- има и златно покритие. Дизайнерът на позлатения стол е Хади Техерани. Той е обявен за най-скъпото офис кресло, произведено през 2007 година, но вече е изместено от първата си позиция. Дизайнът на десена е вдъхновен от японските кимона, като се предлагат варианти в различни съчетания от цветове. Дори и златното покритие се предлага и във вариант със сребро.
Ако сте едни от благословените финансови магнати, които ежедневно сключват сделки за милиони, тогава точно този стол е трона, на който трябва да седнете.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели