Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Надуваем диван Честър

Надуваем диван Честър

By Bestfurniture On June 9th, 2009

Надуваема мека мебел

Надуваема мека мебел


Mебелната компания Blofield предлага на пазара на мебели продукти, които са известни със своята лекота. Това е така, защото те са надуваеми.
Никой не очаква хората да купуват подобни мебели за дома си, но за случаите, когато излизате навън на пикник или за риба те са много подходящи. Такива мебели, за разлика от всички други могат много лесно да се пренасят, но това не е най- голямото им предимство. На пазара има изобилие от всякакви надуваеми мебели, но няма подобен надуваем диван с толкова стилния, класически дизайн на Честърфийлд.
Съберете дивана в един сак

Съберете дивана в един сак


Така наречената мека мебел се предлага в три различни рамера- фотьойл , двойка и тройка диван и в три различни цвята- зелено, бяло и тъмно сиво. Така иамте възможността да пренесете цялата си холна гарнитура на открито.
В цената на диваните са включени и чантите, които се използват за пренасянето им от едно място на друго, както и автоматична помпа за лесно и бързо подготвяне на импровизираните мебели за изпълнение на функциите, за които са предназначени.

Ако не сте от ексцентричните хора, които биха закупили подобен продукт, можете да се възползвате от преференциалните цени на Мебели Италия на комплекта мека мебел в стил Честър само до края на месец юли. Не са ви нужни надуваеми имитации, когато можете да имате истински стилна мека мебел.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели