Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Мебели за трапезария

Мебели за трапезария

By Bestfurniture On January 23rd, 2009


Съвремени, класически италиански или кожени, огромното разнообразие ще ви вдъхнови. Когато избирате модерни мебели за трапезария или тапицирани с кожа, вижте и масите в този стил. Можете да намерите трапезни маси със стъклен или метален топ, които да акцентират върху себе си като основен интериорен елемент.
Италианските мебели за трапезария предоставят разнобразни опции за подреждане и съчетаване. Въпреки, че масивните традиционни комплекти изглеждат неповторимо, не бива да се притеснявате от смесването на класическите маси с модерните стилове столове или дори кожените такива. Съвременните мебели добре се съчетават с почти всичко.
Модерните мебели за трапезария носят жизненост и естествено е на имат и такъв ефект у гостите на дома ви. Трапезните столове придават чар, постигнат с много вкус. Те позволяват на декорацията на трапезарията да се разпростира и върху тях- когато са облечени с калъфи или пък са лишени от всякакви ненуждни украшения. Ако искате да ги запазите в основното им състояние, можете да ги оставите както са си и да поставите скромно и семпло украшение на масата, което да е център на интериора. Ако обаче харесвате пищните орнаменти, то можете да пренесете темата на интериора и върху тях.
С голяма превъзходство се отличават съвременните комплекти за трапезария. Повечето такива деншни комлекти мебели са в минималистичен стил, но въпреки това са с достатъчна големина, която да осигурява удобство по време на хранене. Още повече иновативност може да се постигне при разположението им- например диагонално разположената на пода маса с идеално подредени столове създава излкщчителна визуална наслада.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели