Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Луксозни килими

Луксозни килими

By Bestfurniture On June 23rd, 2009

Килими Versace

Килими Versace


Килимите имат антична история, която достига апогея си през епохата на Възраждането, когато са произведени едни от най-изящните модели. Особено разпространени били килимите и в мюсюлманските страни, където се използвали по-скоро от необходимост, отколкото за украса.

В днешно време използването на килими остава на все по заден план. Вместо това подът се покрива с каменни и дървени настилки, чиято повърхност се полира гладко. Такъв вид настилки – от гранит и мрамор предлага и Мебели Италия.
Но ако сте заложили на класическия интериор у дома си, тогава изисканите дебели “старовремски” килими са нещо, без което удоволствието от реализиране на традиционния, версайски интериор няма да е пълно. Точно малките неща и последните довършителни работи в обзавеждането са тези с най-голямо влияние за вида на интериора.

Килими

Килими

Килимите на Мебели Италия се произвеждат чрез прецизно изтъкаване. Техните тъкани са преплетени здраво, коет е гаранция за качеството им и продължителността на употреба.
Колекцията от килими Versace ще донесе истински лукс в дома ви и ще извърши последната дейност по обзавеждане на интериора.
Ние разполагаме с гама от различни големини, форми и размери на висококачествени килими от естествени материали със съвършен дизайн, в който са вплетени емблемите на марката Versace. За десените им са избрани кралските цветове – златисто, червено и тъмно синьо.

Килим с елегантни десени

Килим с елегантни десени

Килимите са най-доброто допълнение към обзавеждане от такава класа. А какво луксозното обзавеждане без малките луксозни глезотийки? Донесете топлината и уюта на мекия кимил Versace в дома си чрез Мебели Италия.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели