Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Легло с вграден телевизор за high-tech спалня

Легло с вграден телевизор за high-tech спалня

By Bestfurniture On February 20th, 2009


Ако обичате да гледате телевизия в леглото, но не искате един голям TV екран да пречи на подредената ви спалня, трябва да обмислите сериозно това предложение. Ако спалнята ви е толкова малка, че няма място за телевизор или ако не искате сутрин гледката, с която се събуждате да е на голям черен екран, тогава може би това легло е отговорът на проблемите ви.
Телевизорът се вмества в конструкцията на долната част на рамката на леглото и се издига и излиза навън, за да можете да го включите, ако ви се гледа телевизия, а когато вече решите, че искате да спите- той просто пак се прибира навътре. Освен високотехнологично и луксозно, това предложение е и практично, защото с него се спестява и от пространството в дома.
Първите леглa с вграден TV са се появили на пазара в отговор на търсенето от потребителите на легла с толкова голяма и здрава рамка, на която да може да се постави тежкия уред. Резултатът сега е огромно разнообразие от подобни легла с всякакъв дизайн, стил , тапицерия. Дори има и такива, които освен вградения ТV имат направо цяла аудио съраунд система.
Едни от най- уникалните легла на пазара са кръглите кожени легла от Т-серията на Мебели Италия, които освен всичките вградени технологии и имат и страхотни опции за подреждане на конструкцията им.
Такива легла с вградени TV се харесват еднакво както на мъжете, така и на жените- жените харесват факта, че въпреки наличието му, спалнята остава подредена, а мъжете истински се наслаждават на глезещата джаджа.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели