Блог на Мебели Италия » Blog Archive » КОНЗОЛНАТА МАСА-ИДЕАЛНА МЕБЕЛ ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ОБЗАВЕДЖДАНЕТО НА ВСЯКА СТАЯ В ДОМА

КОНЗОЛНАТА МАСА-ИДЕАЛНА МЕБЕЛ ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ОБЗАВЕДЖДАНЕТО НА ВСЯКА СТАЯ В ДОМА

By Bestfurniture On June 25th, 2009

Конзолна маса

Конзолна маса


Конзолната маса – това една от мебелите с най-погрешно разбираните предназначения. Повечето хора смятат, че единствените места, на които може да се постави масата е в края на дългия коридор или опряна на гърба на канапето. Но всъщност дори и тези два варианта да са най-добрите, такава мебел е много добро озбавеждане за всяка една стая от интериора.
А защо конзолната маса е подходяща за всичко? Заради практичността и красивият си външен вид. Обикновено такива масички се изработват с два или четири тънки и дълги крака и с дълъг и тесен гладък плот. Разбира се, това е класическата форма на подобна мебел, но дизайнерите са измислили и много други варианти за дизайна й. Например често срещана алтератива на една съвременна такава маса е с рафтче под плота или дори чекмедже и шкаф.
Практичността на конзолната маса се дължи на факта, че тя е много удобна за поставяне на аксесоари върху плота й, както и складиране на всякакви принадлежности по рафтовете и чекмеджетата й. Защо да не поставите семейните си снимки там? Също така, ако искате да намерите подходящо място и за декоративните си аксесоари, конзолната маса е чудесен вариант. Освен красивите неща, които можете да излагате на показ отгоре, в чекмеджетата можете да поставите ключовете, тефтерчетата си и всякакви разни други малки нещица, от които имате нужда постоянно и трябва да са ви под ръка.
Местата, на които могат да се поставят конзолните маси са неограничени – навсякъде, където има празна стена. Например в хола, дори в спалнята, а пък ако сложите и огледало над нея ще си направите тоалетка. Наистина прекрасно изглежда конзолната маса в трапезарията, където можете да държите приборите, необходими за вечерята. Можете да я използвате дори и в банята, за да наредите върху нея принадлежностите и кърпите си например.
Приложения на конзолната маса

Приложения на конзолната маса

Това е една семпла и елегантна мебел, която предлага десетки начини за освежаване на обзавеждането, които да съживат интереса в интериора.
Ако до сега си мислехте, че нямате нужда от подобна мебел в дома си, тогава може би трябва да помислите отново. Използването на конзолната маса е един от най-лесните начини да придадете повече лукс на атмосферата в дома си. Затова побързайте да си осигурите този достъпен лукс от Мебели Италия.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели