Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Кожена маса за кафе

Кожена маса за кафе

By Bestfurniture On February 6th, 2009


Италианските производители много добре познават кожата като материал за производство на мебели. Техните изтънчени колекции са направени и измайсторени с дизайн, който е подобаващ на многото години традиция в производството на кожени мебели и все пак са в съчетание с елегантния съвременен дизайн.
Затова тези производители не се свенят да използват качествената италианска кожа не само за меката мебел като дивани и кресла, а и за холните маси за кафе. Идеята за кожените маси се е появила след като дизайнерите установили, че квадратните кожени табуретки, които са направени от здрав дървен материал, тапициран с естествена кожа, изпъленени с плътна пяна, гладки и модерни могат да се използват и като холни маси. Освен приличащите на табуретки кожени маси, вече на пазара могат да се срещнат все по-често и класически излеждащи тънки маси с дълги крака, облицовани с кожа. Повърхността на масите от кожа трябва много внимателно да се обшива и специално да се третира за устойчивост срещу петна. Това е достатъчно повърхността й да може да се използва за поставяне на чаши с горещо кафе, както и другите съдове за храна и течности.
Красивите кожени табуретки с големи размери осигуряват широко място за сядане. Те, освен всичко друго се предлагат като част от комплектите мека мебел, затова чудесно се съчетават с останалите мебели. Някои хора дори ги наричат кожени пейки, защото те са двойно, дори и повече по-големи от обикновените табуретки.

Сред богатия ни асортимент от кожени табуретки можете да намерите подходящи мебели за всеки интериор. Освен това могат да се използват и като маса за кафе, като пейка, за удължение на ъгловия диван и т.н.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели