Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Изберете мебели за спалнята

Изберете мебели за спалнята

By Bestfurniture On January 19th, 2009


Намирането на подходящите мебели за спалнята е токова важно, колкото и обзавеждането на всички други стаи на дома. Най-важният фактор при пазаруването на тези мебели е колко големи искате да бъдат те и как да се съчетават една с друга. Трябва ли да си пасват цветовете, материята или орнаментите? Или пък искате да размесите различни дизайни и марки? Това също може да зависи от стила на спалният комплект, който искате. Обикновено за традиционните стилове трябва да се положат повече усилия, за да паснат на стаята и на другите мебели, докато съвременните модерни мебели са много по-приспособими.
Избираето на мебели, които издават кои сте могат и да са по-обикновени, ако решите да отделите повече време за декорацията им, за да постигнете това. Купуването на компект за спалнята означава да вземете готов такъв, вместо да прекарате много време по магазините в ибирането на легла, нощни шкафчета, тоалетки, огледала и гардероби, които да си пасват.
Най-големите ограничения при избирането на мебелите са техните размери и бюджета, с който разползагате, затова имайте предвид стойностите на тези два фактора, когато решавате.
Леглата са очевидно най-важата и централна мебел в стаята. Можете да сменявате много от другите мебели често, но леглото и неговият вид оказват влияние и на другите мебели и компоненти на обзавеждането. Ако не купувате готов компект, изберете светли цветове, които лесно ще могат да се съчетават с вече съществуващата декорация и мебелите, които вече имате.
Тоалетките могат също да бъдат доминиращ елемент, зависи дали изберете големите такива с 5-6 чекеджета или по-разумният избор с 3-4 чекмеджета. Можете да комбинирате тоалетката с масичка и огледала, както и с подходяща табуретка за сядане.
Гардеробите също могат да се използват в спалнята на мястото на неудобните шкафчета с чекмеджета или дрешниците.
Нощните шкафчета могат да бъдат красив акцент, когато са подходящо избрани. Решете от рано дали ще имате 1 или 2 шкафчета в спалнята, защото когато са в комплект, те могат да бъдат по-евтини. Нощните шкафчета могат да бъдат използвани за декорация, за събиране на разни неща в тях или и за двете. Затова когато пазарувате имайте предвид най-важната им функция.
Комплектите за спалня са добра комбинация от различни компоненти, стилистична съгласуваност и цена. Като цяло се сдобивате с няколко мебели, които дори си пасват и се допълват взаимно. Обикновено дори има и големи отстъпки, когато купувате няколко мебели по едно и също време от едно и също място. Освен това е много по-лесно да намерите мебели, които да си подхождат, когато са от един и същ комплект.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели