Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Едно различно обзавеждане на офиса

Едно различно обзавеждане на офиса

By Bestfurniture On April 21st, 2009

Офис обзавеждане

Офис обзавеждане


Огромни, дървени офис бюра с десетки чекмеджета и шкафчета, които заемат голямо пространство от кабинета. Масивни офис кресла с почти еднаква конструкция- издължена облегалка за гърба и механизъм за въртене. По този начин изглежда обзавеждането на почти всички офиси. Но има ли нужда от толкова пищност всъщност? Нужни ли са наистина толкова тежки и масивни мебели? Със сигурност- не на всеки.
Един човек, който тежи на мястото си няма нужда от мебели, които да подсилват присъствието му. За хората, които сами са си достатъчни е нужно само семпло кресло, което ще превърнат в трон, когато се “възкачат” на него и празен плот, върху който да поствят табелката с името си. В изчистен от ненужни украси интериор, важните фигури изпъкват още по-добре.
Мебели Италия има две уникални предложения, с които ще ви накара коренно да промените концепцията си за обзавеждане на работното си място. Първият комплект са черно-белите мебели. Креслото е от лачена кожа, а дизайнът му е издържан в ретро стил- облегалките за ръцете продължават отстрани по конструкцията до нивото на главата. Бюрото по-скоро представлява маса с гладки, извити линии в арковидна форма.
Нетрадиционни офис клесла и бюра

Нетрадиционни офис клесла и бюра


За по-тежък и мъжкарски вид пък можете да се спрете на предложението за обзавеждането в тъмнокафяво. Масата при този модел е по-широка, а основната тема на кръглите форми се повтаря както в подлакътниците и облегалката за гърба на стола, така и в опората на масата. Изчистените повърхности и семплите форми се компенсират от тапицерията, наподобяваща крокодилска кожа, която сама по себе си стои достатъчно достойно в интериора.
Това са офис мебели, които могат да отговорят на нуждата от подреденост и спокойствие на работната среда. Наситените материали и едноцветните тонове подсилват семплото, но силно присъствие на офис обзавеждането.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели