Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Духът на африканското сафари вкъщи

Духът на африканското сафари вкъщи

By Bestfurniture On March 18th, 2009

мебели с африкански мотиви

мебели с африкански мотиви


Африканското обзавеждане носи топлотата на етно дизайн, който напомня за хармонията между човека и природата. Цветовете му са ярки и светли, такива каквито могат да се видят и вън от африканския дом- в пустините и саваната.
Типично за обзавеждането на континента е необикновената декорация – проснати на пода кожи от убити животни, нанизани зъби на редки и защитени породи, яйца от птици, големи пера. Орнаментите по декоративните детайли са анималистични.
Но защо да залагате само на декорацията, за да постигнете интериор ,пропит с мистика и загадъчност? Вече можете да си осигурите екзотиката на Черния континент дори и с подходящите мебелите. Повлияни от първобитния колорит и автентичното африканско наследство, мебелите за хол и трапезария на Мебели Италия са идеално решение за пренасянето на духа на африканското сафари вкъщи.
По-консервативните могат да изберат серията мебели имитиращи слонова кост. А за тези, които искат да се гордеят с истински трофей вкъщи са подходящи холната маса, носена от слоницата-майка и екстравагантните столове-слончета. Защо само декорациата на дома да бъде анималистична, след като и мебели в подобен стил могат да изглеждат толкова елегантно?

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели