Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Диван 2254 от Мебели Италия

Диван 2254 от Мебели Италия

By Bestfurniture On March 23rd, 2009

Диван 2254 на Мебели Италия

Диван 2254 на Мебели Италия


Ако искате хола Ви да изглежда наистина необичайно, вместо традиционните комплекти мека мебел, изберете мултифункционалния диван 2254.
Тази необикновена мебел по-скоро попада под категорията ъглови дивани, но това не изчерпва всичките му възможности за позициониране. Може да бъде оставена да се извива през центъра на стаята, позволявайки лесен достъп и осигурявайки широко място за сядане. Ъгълът, под който се закрепват една за друга всички отделни модули е плавен и достатъчно широк, за да осигури удобно място, на което да се седне. С това не могат да се похвалят повечето ъглови дивани, които сключват прав ъгъл.
Невероятната съвременна мебел, тапицирана с естествена италианска кожа има впечатляващ 4-в-1 дизайн. 2254 от Мебели Италия е съставен от 4 части, които могат да се поставят по различен начин, като образуват U-образна форма или вълнообразна S-форма. Огромната табуретка може да се използва и за холна масичка или като елегантно извито продължение на мястото за сядане. Подреден в U-образна конструкция, диванът осигурява компактно и уютно място, на което всички да се съберат.
Диван 2254

Диван 2254


Линиите на дивана са елегантни изчистени. Този стилен, модерен дизайн е съчетан с изключителен, класически комфорт, осигурен от подлакътникът на една от страните и облегалките за глава. По този начин на тази нетрадиционна мебел всеки може да намери удобния за себе си начин на сядане.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели