Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Диваните с висока облегалка

Диваните с висока облегалка

By Bestfurniture On April 14th, 2009

Луксозни дивани с висока обегалка

Луксозни дивани с висока обегалка


Ниските ъглови дивани са най-разпространения тип мека мебел в съвременен стил. За разлика от тях, класическият френски дизайн на диваните се характеризира с комплекти от отделни дивани с масивна и тежка конструкция и луксозен външен вид. Техният уникален дизайн се отличава с особено висока облегалка за гърба, чиято форма елегантно е закръглена. Изключително скулптурираният профил продължава с линията на тънките нежно извити крака. Кадифена мека тапицерия в романтичи бледи цветове, украси на листа по рамката на конструкцията и златисти линии подчертават елегантния дизайн.
Зашеметяващите пропорции на дивана са причина за отличителното присъствие на тази мебел в интериора. Високата облегалка за гърба я отличава от останалото обзавеждане на интериора и я прави уютно място за почивка. Диванът има толкова силно индивидуално присъствие, което не е нужно да се отежнява от още мебели в подобен стил. Нещо повече, акцентът върху него като централна мебел в интериора пада още по-тежко, когато той коренно се различава от стила на останалите мебели.
Когато някоя стая в дома се използва с няколко различни цели и всеки кът от нея трябва да се отдели подходящо, високата облегалка за гърба по много деликатен начин може да послужи като такава граница. Ако и вие сте изкушени от комфорта и красотата на този диван-посетете Мебели Италия.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели