Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Арт мебели

Арт мебели

By Bestfurniture On March 19th, 2009

Пластика от сандалово дърво

Пластика от сандалово дърво


Пластиката на дърво е артистично изкуство, дело на което са уникални декоративни аксесоари за дома. Мебели Италия предлага нещо повече- декоративни мебели, продукт на ръчната изработка от сандалово дърво от професионалисти скулптури.
Характерно за източните стилове е използването на естествени, природни материали каквото е и сандаловото дърво. Композициите от фигури на флорални и анималистични елементи в резултат на изящна дърворезба, отдавна са високо ценени и отвъд Далечния Изток.
Мебели Италия предлага на вашето внимание уникалната възможност да превърнете предметите на декоративната пластика в истински мебели за дома. В зависимост от индивидуалните желания на всеки клиент могат да се изработят мебели в желаните от него фигури. Неповторимите комплекти от маса и столове са иновативна алтернатива на традиционната мека мебел в хола. Ако в обзавеждането на дома си следвате основно темата на морският дизайн, тогава комплекта мебели с мотиви на раковини, раци или костенурки идеално ще се съчетае с нея. За любителите на индийската култура слоновете ще са подходящ анималистичен елемент.
Отличителен интериорен дизайн се постига само чрез зашеметяващи мебели. Сега, благодарение на Мебели Италия и вие имате възможност да се сдобиете с мебели, които са истинско произведение на изкуството.

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели