Блог на Мебели Италия » Blog Archive » Полюлявани от морския бриз

Полюлявани от морския бриз

By Bestfurniture On May 29th, 2009

Ратанови мебели

Ратанови мебели


Може би и на вас ви се е случвало да поглеждате през прозореца на офиса си в мразовитите и мрачни зимни дни и да имате само една мисъл в главата си- лято! За радост вече можем да се радваме на летните дни и топлият бриз, и цветните аромати, които те носят. Дългите мързеливи следобеди съвсем скоро ще са факт и все повече хора вече обмислят къде и как да ги прекарат.
Ако сте решили това място да е двора ви, Мебели Италияима предложение как това може да стане още по-приятно. Голямото разнообразие от комфортни градински и ратанови мебели сега се увеличава с още една колекция. Новата серия екстериорни мебели е изработена от естествен индонезийски ратан, изплетен ръчно от квалифицирани майстори.
Мебели от ратан

Мебели от ратан


Едва ли има нещо толкова впечатляващо в двора, колкото една класическа ретро мебел като люлката. Мебели Италияви предлага ратанови люлки с футуристичния дизайн на сфера и капковидна форма. Освен, че изглеждат зашеметяващо, тези неповторими мебели осигуряват и изключителен комфорт. Конструкцията им е изградена от метална основа, а люлката е прикрепена по такъв начин, който позволява да се полюлявате във всички посоки.
Меката възглавница прави тази несравнима мебел още по-удобна. За цвета й можете да избирате между осем различни предложения:

В комплект към люлките можете да намерите и градинска маса в същия стил.
Не се колебайте да осигурите максималния си комфорт за почивните дни!

Сподели със своите приятели:   

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Мебели Италия | Дизайнерски Италиански Мебели